Новини 

Кандидати у президенти США: Хто з республіканців вийшов на новий раунд дебатів

Чотири кандидати у президенти США пройшли на черговий раунд дебатів перед праймеріз Республіканської партії, які пройдуть 6 грудня.

У дебатах візьмуть участь губернатор Флориди Рон Десантіс, колишня губернаторка Південної Кароліни Ніккі Хейлі, бізнесмен Вівек Рамасвамі та колишній губернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті.

Колишній президент Дональд Трамп, який залишається найвірогіднішим кандидатом у президенти від республіканців, від участі у дебатах традиційно відмовився.

Як зазначає агентство, найбільш ймовірними конкурентами Трампа є Десантіс і Хейлі, і вони мають намір завдяки дебатам зміцнити своє становище як кандидатів.

Критерієм допуску кандидатів на дебати було залучення ними не менше 80 000 унікальних донорів (не менше 200 у кожному з не менш ніж 20 штатів або територій) та набір не менше 6% підтримки в певних опитуваннях. Кожен із учасників дебатів також підписав зобов’язання підтримати переможця майбутніх праймеріз Республіканської партії.

На дебати знову не пройшов колишній губернатор Арканзасу Аса Хатчінсон, який формально залишається учасником республіканських праймеріз.

Читать далее