Новости 

Топ 10 найкращих TWS навушників

Бездротові навушники стали популярними одразу після своєї появи на ринку. Завдяки новому рівню комфорту для користувачів такі навушники знайшли своїх покупців.

Поява технології TWS зробила використання бездротових навушників ще більш комфортним. Відсутність будь-якого з’єднання між обома навушниками та кейс, який допомагає продовжити час роботи вашого улюбленого гаджета – все це зробило TWS навушники бажаним гаджетом для більшості користувачів.

623df486e3de6.jpeg

Великий попит на TWS навушники стимулював їх розробку. Саме тому не дивно що наразі на ринку можна зустріти тисячі різних моделей від самого бюджетного і до преміального сегментів.

Через занадто великий вибір велика кількість користувачів плутаються, адже обрати “ті самі” навушники поміж сотень моделей це дуже і дуже складно. Але чи є моделі які обов’язково варто розглянути для придбання. Так, є, і саме про них ми розповімо вам далі.

Кращі з найкращих: Які моделі TWS навушників можна сміливо купувати у 2022 році?

На ринку навушників, як і на будь-якому іншому присутні як лідери, так і аутсайдери. Останні, найчастіше, можуть похизуватися найдоступнішими цінниками, але у цій статті ми розповімо про кращих з кращих.

Далеко не кожен користувач готовий витрачати години на те, щоб розібратися з усіма тонкощами вибору TWS навушників. Варто також пам’ятати що TWS навушники це досить складний гаджет який має десятки параметрів крім тих, що частіше всього публікують магазини. Тож, на що варто звернути увагу обираючи TWS навушники.

Ми могли б годинами розповідати вам про усі параметри TWS навушників, але зупинимося на найважливіших. До переліку таких можна віднести:

  • Вартість

Цей параметр можна вважати найважливішим, адже саме він впливає на те які моделі ви зможете купити собі, а які можуть бути надто дорогими.

623df4c44cbd3.jpeg

Перш ніж перейти до наступних характеристик вам варто точно визначити свій бюджет, так вам вдасться зекономити багато часу і знайти потрібну модель набагато швидше.

  • Бренд

Як це не прикро, але у світі навушників бренди мають вагоме значення. Серед усіх компаній які присутні на ринку є як ті що вже давно являються лідерами, так і ті що з’явилися у світі навушників зовсім нещодавно. Віддаючи перевагу брендам які вже давно займають лідерські позиції ви гарантовано отримаєте якісний пристрій, але вартість такого пристрою буде значно вищою ніж в аутсайдерів ринку.

  • Автономність

Один з найважливіших параметрів для TWS навушників це звісно автономність. Саме цей параметр може вказати вам на те, скільки часу ви зможете слухати музику так як часто вам доведеться заряджати свої навушники. Шукаючи навушники з гарною автономністю вам слід звернути увагу на те, що такі моделі будуть значно дорожчі за інші.

Розібравшись з тим як саме обирати TWS навушники можна було б перейти відразу до придбання, але що робити тим хто не готовий шукати найкращі моделі за переліченими параметрами?

Насправді на ринку TWS навушників є моделі, придбавши які вам не доведеться вивчати характеристики, адже усі вони займають провідні позиції у багатьох топах. До переліку навушників на які вам обов’язково варто звернути увагу відносяться:

  • Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2
  • Apple AirPods Pro
  • Technics EAH-AZ60
  • OPPO Enco X W71
  • Anker SoundCore Liberty 3 Pro
  • Apple AirPods 2
  • Sennheiser CX True Wireless
  • Anker SoundCore Life Note 3
  • OPPO Enco Air
  • OPPO Enco W31

Кожна з перерахованих моделей обов’язково варта вашої уваги. Придбати ці та інші навушники на сайті Soundmag ви можете за найкращою ціною.

У каталозі інтернет-магазину Soundmag ви зможете знайти десятки моделей на будь-який смак та гаманець. відвідайте каталог Soundmag та станьте власником чудових навушників прямо зараз!

Читать далее