Бизнес 

У чому користь суші та чому їх слід скуштувати вже зараз

Середня тривалість життя в Японії по праву вважається однієї з найвищих у світі. У чому ж секрет японців? Постійні заняття спортом? Правильний раціон? Якісь особливі ритуали? А може все й одразу? Звісно що раціон відіграє в цьому значну роль. Але у чому його особливість і чим таким він відрізняється від раціону, скажімо, скандинавської кухні? Відповідь знає команда KILOGRAMM SUSHI PROJECT, яка спеціалізується на класичній японській кухні.

Свіжість = якість

Перш за все японські кухарі дуже прискіпливо ставляться до вибору продуктів та особливо їх якості. Адже від якості продуктів напряму залежить якість відпочинку клієнтів закладу. Саме тому особливу увагу приділяють рибі та морепродуктам, їх якість контролюють дуже ретельно. Для японського майстра найголовніше — щоб клієнти були впевнені в якості та свіжості його продукції.

Вигляд = якість

У японській кулінарній традиції високо цінується зовнішній вигляд страви. Недарма тутешня приказка наголошує, що страва вважається справжньою лише тоді, коли спочатку насичує око, а вже потім шлунок. Саме тому місцеві суші-майстри велику увагу приділяють оформленню та подачі страви: кожен рол повинен виглядати неперевершено. І з результатом важко не погодитись, адже суші заслужено вважаються одними з найфотогенічніших страв світу.

Якщо розглядати суші буквально, то зрозуміємо, що вони складаються лише з трьох простих інгредієнтів: рис, риба та водорості. Проте які витончені та смачні страви вдалось японцям створити з поєднання таких, здавалося б, простих інгредієнтів.

Користь = якість

Проте за свіжими продуктами та яскравим зовнішнім виглядом лежить дещо важливіше. Це саме те, завдяки чому японцям більшою мірою вдається досягти такого міцного здоров’я. Це користь і саме цій особливості японські сушисти приділяють найбільше своєї уваги. Вченими було доведено, що суші та роли містять в собі цілий комплекс корисних речовин та вітамінів. Особливо велика кількість їх міститься у червоній рибі та морепродуктах. А завдяки тому, що в японській кухні практично не застосовується, а якщо й застосовується, то лише мінімальна обробка приправами, усі корисні властивості кожного інгредієнту вдається зберегти повністю. Те ж стосується і термічної обробки.

Не варто також забувати про рис, який становить основу усієї японської кулінарної традиції. Рис для суші — це основа основ, тому до його вибору тут ставляться особливо ретельно. Рис містить в собі велику кількість клітковини, яка знижує рівень холестерину в кишечнику та нормалізує його діяльність.

Норі — ще один важливий компонент японської національної кухні. Цей вид водоростей входить до щоденного раціону японців і цим забезпечує їх необхідною кількістю йоду, який нормалізує роботу щитовидної залози. А завершає парад корисних продуктів — васабі. Він має антисептичні та протизапальні властивості. Саме завдяки йому японці з давніх часів сміливо вживають сиру рибу, знаючи, що васабі вбереже їх від небажаних наслідків.

З розвитком технологій, замовити суші в Черкасах стало простіше простого. Ви можете насолодитися справжньою японською кухнею прямо зараз просто зателефонувавши до Кілограму або залишивши замовлення на нашому сайті просто зараз. Наші майстри виготовляють виключно класичні японські суші та роли за традиційною японською рецептурою. Доставка суші — це те, завдяки чому на Вашому столі будуть справжні японські суші за лічені хвилини.

Кілограм Суші Проджект — ми готуємо найкращі суші у Черкасах!

Читать далее